برگزاری مصاحبه علمی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع) ، احسانی درباره نحوه پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد گفت: طلاب علاقه مند به تحصیل در دانشگاه باقرالعلوم(ع) با ثبت نام و شرکت درآزمون سراسری سازمان سنجش و یا در آزمون اختصاصی دانشگاه بعد از کسب حد نصاب نمره آزمون کتبی ،جهت مصاحبه علمی دعوت شده اند.

وی افزود: بر این اساس از داوطلبانی که حد نصاب نمره قبولی آزمون را کسب کرده اند ، تعداد 370 نفر جهت انجام مصاحبه علمی در 12 رشته کارشناسی ارشد  دانشگاه  با قرالعلوم (ع) ثبت نام نموده اند . که بر اساس زمان بندی انجام شده  از  شنبه17  تیر تا روز سه شنبه 20 تیر  مصاحبه از داوطلبان برگزار می گردد.
- پذیرش نهایی بر اساس  نمره  آزمون کتبی ، مصاحبه علمی و سایر شرایط اعلامی خواهد بود .
- زمان اعلام نتایج نهایی : نتایج نهایی در نیمه شهریور از طریق سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد