دانشکده | فرهنگ، علوم اجتماعی و رفتاری

مرادی 5

مرادی 6

مرادی 7
گروه علوم اجتماعی برگزاری نشست مناسبات فلسفه و علوم اجتماعی در سنت فلسفی آلمان تاریخی از سیر تطورات فلسفه غرب از یونان باستان تا زمان معاصر به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع) نشست مناسبات فلسفه و علوم اجتماعی در سنت فلسفی آلمان روز چهارشنبه 18 اسفند در اتاق جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر مرادی، تاریخی از سیر تطورات فلسفه غرب از یونان باستان تا زمان معاصر مطرح کرده و توضیحاتی پیرامون ریشه­های شکل­گیری سوژه و دازاین ارائه نمودند. در ادامه به تحلیل چهار نوع انسان­شناسی پرداختند. انسان شناسی یونان باستان، انسان شناسی قرون وسطی، انسان شناسی کانتی و انسان شناختی که فوئر باخ تا هایدگر شکل گرفته است، مطالبی هستند که دکتر مرادی در این زمینه توضیح دادند.
استاد مرادی سپس به ارائه توضیحاتی درباره رویکردهای مختلف علوم اجتماعی و تناسب انسان شناسی کانتی و هایدگری با هر یک پرداختند.
در انتهای جلسه نیز ایشان به سوالات اعضای هیأت علمی و دانش پژوهان تحصیلات تکمیلی پاسخ دادند.

ضمنا فایل صوتی این جلسه را از اینجا دانلود نمایید.

فايلها
Moradi.mp3 40.99 MB