برگزاری سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با حضور دانشجویان سراسر کشور از جمله دانشگاه باقرالعلوم (ع) می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع)، سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت با حضور دانشجویان سراسر کشور از جمله دانشگاه باقرالعلوم (ع) در بخش‌های آوایی، معارف قرآنی، پژوهشی، فن‌آوری، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، نوآفرینی قرآنی (استارتاپ‌های قرآنی) برگزار می‌شود.

بخش ادبی این جشنواره در قالب رشته‌های شعر، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی، بخش هنری در قالب رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، عکاسی و فیلم کوتاه، طراحی پوستر، تذهیب، معرق و منبت، و بخش فناوری، فضای مجازی و تولیدات رسانه‌ای قرآنی در قالب رشته‌های تولید نرم‌افزار قرآنی، تولید اپلیکیشن قرآنی و کانال‌ها و صفحات مجازی قرآنی برگزار می‌شود.

گفتنی است بر اساس اعلام دبیرخانه مرکزی جشنواره، فایل های تلاوت (تحقیق و ترتیل) برگزیدگان مرحله دانشگاهی می بایست توسط قسمت فرهنگی دانشگاه تا اول مرداد ماه 1400به دبیرخانه مرحله سراسری ارسال گردد. همچنین بر اساس تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دبیرخانه مرحله سراسری سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت انتخاب شده است.

دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه باقرالعلوم (ع) می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فرهنگی این دانشگاه تماس حاصل کنند.

@BouNEWS