اطلاعيه دانشگاه درباره مصاحبه ي معرفي‌شدگان چندبرابر ظرفيت و مدارك مورد نياز براي شركت در مصاحبه علمي آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد 1400

روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج ، اخبار و اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند.بروز رسانی خبر14000621
جهت پیگیری اخبار پذیرش دانشجو در کانال های پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پیام رسان  ایتا عضو شوید:
کانال پذیرش:

گروه پرسش و پاسخ :

بدین وسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که شماره ملی  آنان در فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت در آزمون اختصاصی دانشگاه باقرالعلوم (ع) اعلام شده بود دعوت می گردد، با توجه به نکات ذیل و بر اساس برنامه زمانی جهت شرکت در مصاحبه اقدام نمایند.
1- مدارک لازم جهت  انجام مصاحبه :
تذکر : داوطلبان بایستی در روز مصاحبه مدارک زیر را به همراه داشته باشند.
◊ یک قطعه عکس
◊ اصل و  تصویر شناسنامه از تمام صفحات.
◊ اصل و تصویر کارت ملی.
◊ اصل و  تصویر کارت معافیت یا پایان خدمت (برای داوطلبان مرد).
 ◊ اصل و تصویر مدرک کارشناسی برای فارغ‌التحصیلان دوره های کارشناسی ویا اصل گواهی فراغت ازتحصیل  تا 1400/06/31 برای دانشجویان سال آخر.
◊ اصل و تصویر گواهی حوزوی بر اساس شرایط اعلام شده (یکی از موارد زیر)
الف ) داشتن مدرک علمی سطح ۲ حوزه‌ های علمیه ویژه کسانی که مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم را ندارند.
ب) گواهی پایه ۷ حوزه‌های علمیه  ویژه داوطلبان مرد، درصورت داشتن مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم،
ج) گواهی گذراندن تعداد ۱۲۰ واحد درسی حوزوی ویژه داوطلبان زن در صورت داشتن مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم.
2- زمان انجام مصاحبه :

مصاحبه ها بر اساس جدول زمان بندی رشته ها (نسخه pdf ) ان شاء الله از روزشنبه 27 شهریورماه خواهد بود.
3-  زمان دریافت نوبت مصاحبه :
داوطلبان جهت تعیین زمان دقیق مصاحبه  بایستی در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (24،23،22 شهریورماه) ازساعت 7:30 تا 13
با شماره، ۳۲۱۳۶۶۲۸ - ۰۲۵ تماس حاصل نمایند.

تذکر مهم :عدم اقدام درمهلت تعیین شده برای دریافت نوبت مصاحبه ،به منزله انصراف داوطلب ازپذیرش می باشد. و فرصت دیگری برای انجام مصاحبه نمی باشد.

4) محل برگزاری مصاحبه :

قم- پردیسان- انتهای بلواردانشگاه، دانشگاه باقرالعلوم(ع)همکف اتاق 32

5- منابع پیشنهادی مصاحبه : نسخه PDF

دانشگاه باقرالعلوم (ع) از طلاب واجد شرایط از طریق آزمون اختصاصی در دوره کارشناسی ارشد 1400 دانشجو می پذیرد:

الف - شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان دوره کارشناسی ارشد:

1- اعتقاد و التزام عملی به اسلام، نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی.
2- داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
3- نداشتن منع قانونی ادامه تحصیل از نظر نظام وظیفه (مخصوص برادران)
4- قبولی مصاحبه علمی بعد از قبولی در ازمون
5- عدم اشتغال به تحصیل در دیگر موسسات آموزش عالی.
6- کسب مجوز از مدیریت حوزه‌های علمیه جهت ادامه تحصیل در دانشگاه.
7- داوطلبان بایستی یکی از شرایط مشروحه زیر را از لحاظ وضعیت تحصیلی دارا باشند .
- داشتن مدرک علمی سطح 2 حوزه‌های علمیه .
- داشتن  مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه گواهی پایه 7 حوزه‌های علمیه (ویژه برادران)
- داشتن مدرک کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه گواهی گذراندن تعداد 120 واحد درسی حوزوی(ویژه خواهران)

ب - رشته ها:

1- فلسفه و کلام اسلامی ( فقط مرد)
2- تاریخ - تاریخ اسلام ( مرد و زن)
3- ارتباطات اجتماعی با گرایش فرهنگی ( مرد و زن)
4- جامعه شناسی (فقط مرد)
5- علوم سیاسی (مرد و زن)
6- فقه سیاسی (فقط مرد)
7- فلسفه دین (فقط مرد)
8- مطالعات زنان گرایش زن و خانواده (فقط زن)
9- فلسفه علوم اجتماعی (فقط مرد)
10- مدیریت راهبردی فرهنگ (فقط مرد)

ج - تذکرات مهم :

1- دانشگاه باقرالعلوم (ع)،غیر انتفاعی می باشد.و تحصیل برای طلاب واجد شرایط رایگان است و از آنان  شهریه دریافت نمی‌ گردد.
2- دانشگاه هیچ گونه تعهدی برای تامین خوابگاه ندارد.
3 - تحصیل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه باقرالعلوم (ع) منوط به قبولی در مصاحبه و گذراندن دروس پیش نیاز به تشخیص گروه آموزشی مربوط خواهد بود.
5- دفترچه راهنمای ثبت نام نسخه pdf

د - زمان ثبت نام برای آزمون :

ثبت نام برای آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1400 :
از روز چهارشنبه 1399/12/27 تا روزیکشنبه 1400/01/15
جهت اطلاعات بیشتر به دفترچه راهنمای ثبت نام مراجعه نمایید.
مدیریت امور دانشجویی
99/12/28