اطلاعیه‌ درباره‌ تاریخ‌ دریافت کارت شرکت در آزمون و برگزاری‌ آزمون‌ اختصاصی کارشناسی‌ ‌ سال‌ 1397:

داوطلبان بایستی تا زمان اعلام نتایج ، اخبار و اطلاعیه های مربوط را از سایت دانشگاه ملاحظه و پیگیری نمایند.بروز رسانی خبر 97/08/28

جهت پیگیر ی اخبار پذیرش دانشجو در کانال های پذیرش دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پیام رسان های زیرعضو شوید:

۱- سروش : https://sapp.ir/boustu

۲-ایتا: https://eitaa.com/boustu

اطلاعیه‌  درباره‌ تاریخ‌ دریافت کارت شرکت در آزمون و برگزاری‌ آزمون‌ اختصاصی کارشناسی‌ ‌ سال‌ 1397:

ضمن‌ آرزوی‌ موفقیت‌ برای‌ داوطلبانی که در آزمون‌ اختصاصی ‌ دوره‌ کارشناسی‌ سال ۱۳۹7 ثبت نام نموده اند بدین ‌وسیله ‌ موارد ذیل‌ اعلام می‌دارد.

الف‌- برگزاری آزمون :

آزمون در صبح روز جمعه مورخ 2 آذر ‌ماه سال 1397 و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.
داوطلبان‌ متقاضی‌ هر یک‌ از حوزه های امتحانی‌ لازم‌ است‌ به نشانی مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون مراجعه نمایند
.

ب - چاپ (پرینت) کارت شرکت در آزمون:

کارت شرکت در آزمون حاوی اطلاعات ثبت‌نامی، تاریخ و محل برگزاری آزمون داوطلبان از عصر روز سه شنبه97/08/29 برای مشاهده و چاپ بر روی پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه قرار خواهد گرفت.
 داوطلبان لازم است بر اساس کد ملی و شماره شناسنامه، نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام نمایند
.

بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس دار و ارائه آن الزامی است.

ج- کنترل مندرجات کارت شرکت در آزمون

د- سهمیه رزمندگان و ایثارگران

در کارت شرکت در آزمون هر داوطلب در مقابل سهمیه‌ ثبت‌نامی‌ آن دسته از داوطلبانی که در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی و با توجه به ضوابط متقاضی سهمیه رزمندگان و ایثارگران شده‌اند، ایثارگر درج شده است.
در صورتی که به اشتباه این سهمیه را انتخاب نموده اند و یا تاییدیه از ارگان ذیربط را ندارند حداکثر تا تاریخ 97/09/10  جهت تغییر سهمیه ثبت نامی اطلاع دهند. در غیر این صورت ، قبولی آنان درهر مرحله کان لم یکن می باشد

تذکر: برگ راهنمای شرکت در آزمون اختصاصی را به دقت مطالعه نمایید. دریافت

مدیریت امور دانشجویی 97/08/28

دانشگاه باقرالعلوم (ع) با مجوز وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری از طریق آزمون اختصاصی ، در رشته‌ زبان و ادبیات انگلیسی (ویژه مطالعات اسلامی) مقطع کارشناسی از میان طلاب حوزه های علمیه (برادران)،دانشجو می پذیرد:
اطلاعیه جدید در خصوص زمان  آزمون کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه باقرالعلوم(ع)

1-  داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند با مطالعه دقیق دفترچه راهنما می توانند نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
2- همچنین  داوطلبانی که قبلا ثبت نام نموده اند می توانند اطلاعات ثبت نامی خود را مشاهده نموده و در صورت نیاز اصلاح نمایند.

3- زمان   ثبت نام و ویرایش اطلاعات 7 تا19 آبان 97

4- زمان برگزاری آزمون صبح روز جمعه 97/09/02
اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط ، مدارک و نحوه ثبت نام ، به دفترچه راهنما مراجعه نمایید. دریافت نسخه PDF

شرایط داوطلبان :

1- داوطلبان بایستی از طلاب رسمی حوزه‌های علمیه باشند و از لحاظ وضعیت تحصیلی یکی از شرایط مشروحه زیر را دارا باشند.

* داشتن مدرک علمی سطح 1 حوزه‌های علمیه.

* داشتن مدرک دیپلم دوره چهارساله متوسطه نظام قدیم به همراه گواهی پایه 5 حوزه‌های علمیه.

*داشتن گواهی پیش دانشگاهی ، به همراه گواهی پایه 5 حوزه‌های علمیه.

تذکر : مدارک تحصیلی باید حداکثر تا تاریخ 1397/06/31 دریافت شود.
2- داشتن
حداکثر سن 40 سال (متولدین سال 1357 و بعد آن).

3- موفقیت در
آزمون کتبی
4-
موفقیت در مصاحبه علمی
5-
اشتغال رسمی به تحصیل در حوزه های علمیه تا پایان دوره کارشناسی.

تذکرات مهم:

1- دانشگاه باقرالعلوم (ع)،غیر انتفاعی می باشد.و تحصیل برای طلاب واجد شرایط رایگان است و از آنان  شهریه دریافت نمی‌ گردد
2- دانشگاه هیچ گونه تعهدی برای تامین خوابگاه ندارد.

اطلاعات تکمیلی در خصوص شرایط ، مدارک و نحوه ثبت نام ،به دفترچه راهنما مراجعه نمایید. دریافت نسخه PDF

جهت ثبت نام  کلیک نمایید .http://www.bou.ac.ir

1-  جدول دروس کارشناسی زبان وادبیات  انگلیسی