دانشجویان بینالمللی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در روز دوم کارگاه هماندیشی و کنشگری رسانهای با حضور اساتید این حوزه به تبادل نظر در خصوص ابعاد دیگر اتفاقات غزه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم(ع)، در روز دوم این کارگاه که با حضور دانشجویان بینالمللی از کشورهای مختلف برگزار شد، سهیل اسعد مبلغ و فعال رسانهای حوزه بینالملل، اتفاقات اخیر را فرصتی طلایی برای شنیدهشدن صدای حقیقت دانست و گفت: در حال حاضر توجه تمام دنیا بر روی مسئله فلسطین است و صدای هر کسی که در این زمینه فعالیت کرده است به گوش مخاطبین میرسد.
اسعد نابودی اسرائیل را در گرو توجه به دو بعد رسانه دانست و افزود: ما در عرصه عمل که یکی از ابعاد رسانه است عملکرد خوبی داریم اما به مباحث مهندسی و برنامهریزی رسانه که بعد اساسی و اصلی فعالیتهای رسانهای است توجه زیادی نداریم.
این مبلغ و فعال رسانهای حوزه بینالملل با اشاره به روایتهای بیان نشده از اتفاقات اخیر گفت: متأسفانه در حال حاضر به سایر روایتهای اتفاقات اخیر توجه نمیشود و بیشتر تمرکز رسانهای ما بر نشان دادن مظلومیت مردم غزه است که در جای خود بسیار خوب است. اما آن چیزی که باید از آن غافل نشد نشان دادن هویت واقعی اسرائیل و قدرتنمایی جبهه مقاومت است.
وی افزود: به غیر از روزهای ابتدایی توجه خاصی به قدرتنمایی و دستاوردهای مقاومت نشد. از سوی دیگر جنایات رژیم صهیونیستی را میتوان به عنوان سند اثبات گفتار ما مبنی بر غیرانسانی بودن این رژیم و وجود خوی وحشیگری در آن ارائه کرد.
در ادامه این کارگاه کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی با اشاره بر گسترش تأثیرات فضای مجازی گفت: امروزه با در دسترس بودن رسانه و فضای مجازی، افکار، اندیشه و احساسات نوجوانان و جوانان ما قبضه شده است.
این بازیگر سینما و تلویزیون عملکرد قوی در خط مقدم جبهه رسانه را ضروری دانست و افزود: ما باید بتوانیم این جبهه مقاومت هنر، فرهنگ و رسانه اسلامی را در کشورهای اسلامی تقویت کرده و آن را به تمام دنیا تکثیر کنیم. امروزه باید بتوانیم دنیا را از لحاظ فرهنگی، هنری و رسانهای با خود همراه کنیم تا مقدمات ظهور امام زمان(عج) مهیا شود.
وی با اشاره به استفاده از مضامین دروغین در هالیوود افزود: نمیخواهیم مانند هالیوود دروغ بگوییم و با فیلمها و مضامین دروغین افکار عمومی را فریب دهیم. امروزه با حضور فعال در میدان رسانه و با بیان حقیقتها و واقعیتهای جهان اسلام و حفظ فرهنگ مردم خودمان میتوانیم در این عرصه تأثیرگذار باشیم.