برگزاری همایش بین المللی اسلام شناسی معاصر

همایش بین المللی اسلام شناسی معاصر با همکاری دانشگاه باقرالعلوم (ع) و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه باقرالعلوم (ع) جلسه مشترک مسئولان  پژوهشی دانشگاه باقرالعلوم(ع) و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جهت برگزاری همایش " اسلام شناسی معاصر" برگزار گردید. در ابتدای این جلسه دکتر قهرمان سلیمانی معاون محترم پژوهشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تبیین رویکرد سازمان در توجه ویژه به ارتباطات علمی و نخبگانی با اندیشمندان جهان معاصر درباره اهمیت، ضرورت و ظرفیت های برگزاری همایش اسلام شناسی معاصر خاطر نشان کردند: رویکرد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، تعامل علمی و گفتگوی فرهنگی از طریق ارتباطات مستمر و شبکه ای با نخبگان علمی جهان به ویژه اسلام شناسان برجسته معاصر است.
دکتر محمد علی ربانی رئیس مرکز مطالعات فرهنگی بین المللی سازمان درباره فرآیند و چگونگی طرح این همایش و اقدامات صورت گرفته گزارش جامعی ارائه کردند. در ادامه این جلسه معاون پژوهشی دانشگاه دکتر ستوده ضمن خوش آمدگویی و تبیین رویکردهای پژوهشی دانشگاه، آمادگی معاونت پژوهشی دانشگاه را جهت برگزاری این همایش اعلام کردند، همچنین در این جلسه ضمن استماع گزارش دکتر الویری دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع) و دبیر علمی همایش درباره فرایند تصویب و چگونگی برگزاری مقرر گردید همایش در نیمه اول اسفندماه 1396 برگزار شود. در حاشیه این همایش نیز از یکی از اسلام شناسان تجلیل خواهد شد.